Generelt

Vi tager forbehold for tryk-/tastefejl i såvel tekst som priser, specifikationer, billeder mv. Vi tager ligeledes forbehold overfor eventuelle udsolgte varer. Hvis ikke vi kan overholde vores leveringsfrist, så hører du fra os hurtigst muligt.

Priser

Alle vores priser er i danske kroner inklusiv moms. Udover evt. fragtomkostninger pålægges der ingen ekstra omkostninger. Priserne er dagspriser.

Fragt & levering

Vi bestræber os på at få dine varer afsendt hurtigst muligt. Hvis du har bestilt før kl. 12 på en hverdag, afsender vi som regel samme dag. Vi sender alle vores varer med postnord.

Der kan opstå afvigelser for afsendelse af ordrer i helligdage- og sommerferier. Nærmere info vil blive oplyst her på siden.

postnord leverer fra dag til dag, dog undtaget Bornholm og visse småøer uden broforbindelse. Der leverer postnord inden for 2 hverdage.

Fragtpriser

Afhentning på vores lager i Horsens - 0 DKK.

Du henter selv på vores lager på Fuglevangsvej 47, 8700 Horsens, hver Tirsdag og fredag mellem kl. 15.30 og 16.30.

Hvis tidspunktet ikke passer dig så send os en email på kundeservice@socksrocks.dk og vi finder en løsning.

postnord uden omdeling - 39 DKK.

Du får en email- eller sms advisering fra postnord når pakken er klar til afhentning. Bemærk at emails, både fra socksrocks.dk og postnord, kan havne i en "uønsket email" mappe i dit mailprogram.

Afhentning foregår enten i døgnposten, på posthus eller i postbutik.

Pakken skal afhentes indenfor 14 dage. Hvis pakken ikke afhentes sendes den retur til os og du betaler for returfragten. Pris for returpakker der ikke afhentes på posthuset er 60 DKK.

postnord med omdeling - 55 DKK.

Pakken leveres på din private adresse. Er der ingen hjemme på adressen, afleverer postnord en besked om, at pakken kan hentes på nærmeste udleveringssted, oftest dagen efter.
Undtaget er dog hvis du har flexlevering, dvs. du har aftalt med postnord, hvor pakken må stilles.

Fragtfri levering opnås på ordre over kr. 495,-. Fragtfri levering gælder kun forsendelser i Danmark.

Bestilling

Når du handler ved os, behøver du ikke at oprette dig som kunde. Du skal blot udfylde de nødvendige informationer for at udføre din bestilling.

Du er dog meget velkommen til at oprette dig som kunde ved os. Det giver dig mulighed for at følge din bestilling, se historik og spare tid i bestillingsprocessen næste gang du besøger os.

Du modtager automatisk din ordrebekræftelse på den oplyste e-mail adresse.

Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til kundeservice@socksrocks.dk

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med socksrocks.dk indgås aftaler på dansk.

NB! Hvis du ikke modtager en mail fra os senest 3 timer efter bestilling, kan den mange gange ligge i en "Uønsket post" eller en anden mappe afhængigt af dit mailprogram. Nogle gange bliver mailen blockeret af et anti-spam program på mailserveren, der gør at mailen ikke går igennem. Dette er typisk hvis du bruger en arbejdsmail til bestillingen.

Betaling

Du kan betale med følgende betalingsmidler:

- Dankort (gebyrfrit) Visa (Udstedt i Danmark eller udland, gebyrfrit)
- MasterCard og Maestro (Udstedt i Danmark eller udland, gebyrfrit)
- Bankoverførsel
- Betal via ViaBill

Desuden kan offentlige virksomheder/institutioner betale via EAN.

Dine kortoplysninger der sendes i forbindelse med køb er krypterede (SSL), og det er således kun Nets som kan læse dem.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne er afsendt fra os. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Alle priser er opgivet i Danske kroner

Ved bankoverførsel skal beløbet indsættes på nedenstående konto:

Arbejdernes Landsbank
Regnr: 5343
Kontonr: 0347985

Ved bankoverførsel fra udlandet bruges efterfølgende:

IBAN nummer: DK2653430000347985

SWIFT adresse/BIC: ALBADKKK

(OBS! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen)

Ved betaling via bankoverførsel afsendes varene når vi kan se at ordren er betalt. Varene reserveres i 7 dage, hvorefter ordren annulleres hvis beløbet ikke er overført.

Fortrydelsesret

Skulle du, imod forventning, fortryde dit køb, skal du give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail eller telefon. Du har 365 dages fortrydelsesret.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular, som du kan udskrive her og sende med retur.

Du kan fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, du skal dog være opmærksom på at du stadig skal betaler for returfragten som udgør DKK 60.-. Returfragten fratrækkes dit ordre beløb.

Evt. leveringsomkostninger i forbindelse med returneringen betales af dig.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Varens stand, når du sender den tilbage:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

socksrocks
Erantisvej 35
8700 Horsens

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Reklamationsret

Du har 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Ved fejl eller mangler bedes du kontakte os med henblik på udbedring af skaden, ombytning eller returnering af pengene. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Med udgangspunkt i den konkrete situation forpligtiger vi os til enten at udbedre skaden, ombytte, pengene tilbage eller give afslag.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

socksrocks
Erantisvej 35
8700 Horsens

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Klagevejledning

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice på kundeservice@socksrocks.dk

Som forbruger har du mulighed for at klage til forbrugerklagenævnet, hvilket kan ske online på www.forbrug.dk. Det koster kr. 160 at klage til forbrugerklagenævnet. Du får pengene tilbage, hvis du får medhold i din klage.  

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

For at sende de bestilte varer til dig skal vi videregive dine informationer videre til postnord, dvs. navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer.

Vi sender ligeledes ovenstående informationer til vores bogføringssystem, Billys Billing.

Personoplysningerne registreres hos socksrocks.dk, RB online I/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på socksrocks.dk er RB online I/S.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kundeservice@socksrocks.dk

Cookies

På socksrocks.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. I forbindelse med dette anvendes der en cookie. De oplysninger, som cookien indsamler om dit brug (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere i USA. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Hvis du har spørgsmål angående dine cookies kan du henvende dig til på mail: kundeservice@socksrocks.dk eller telefonnr.: 2390 7061

Webstatistik

Vi bruger en webstatistik på socksrocks.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere socksrocks.dk.

Ikrafttrædelse

Disse betingelser er trådt i kraft den 23. maj 2018 og er gældende for alle køb, der foretages på www.socksrocks.dk fra og med denne dato.

Firma oplysninger

socksrocks.dk
RB Online I/S
Lager: Fuglevangsvej 47
Administration: Erantisvej 35 & Skolesvinget 18
DK-8700 Horsens
Tel: 23 90 70 61
E-mail: kundeservice(a)socksrocks.dk
CVR: 34 43 01 36


Hot lige nu

 • Homer Simpson sokker
  Homer Simpson sokker

  Homer er klar til at omfavne dine ben, sammen med sine mange sjove...

 • Sorte seler
  Sorte seler

  Klassiske sorte seler til stort set alle lejligheder og flot til mange...

 • Family Guy herre sokker
  Family Guy herre sokker

  Det lader til, at alt hvad man ser på TV, er vold og sex. Men hvor er...

Alle populære varer

Tilbud

Alle tilbud